Szeretettel köszöntjük a szépkorú Gőz Sándornét

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte otthonában Gőz Sándorné, Ilona nénit Inotay Gergely alpolgármester és Hegyvári Ágnes, a Polgármesteri Hivatal munkatársa, akik átadták a miniszterelnöki üdvözlő dokumentumot, illetve városunk díszoklevelét és virágcsokrát.

A kilenc évtizede városunkban született ünnepelt családjában hárman voltak testvérek. Ő előbb a textiliparban dolgozott, majd nyugdíjazásáig a kórház mosodájában vívta ki lelkiismeretes, szorgalmas munkájáért főnökei és munkatársai elismerését. 1956-ban ment férjhez és párjával – annak 2012-es haláláig – 56 évig élt boldog házasságban. Két gyermeke 3-3 unokával ajándékozta meg, és már 4 dédunoka is jelent számára örömet.

Ilona néni büszkén meséli, hogy szinte sohasem volt beteg, orvos alig látta és manapság is inkább a gyengeség okoz számára mozgási problémát. A tévében a sorozatokat kedveli, de szívesen takarítgat a lakásban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Iskolavédőnőket és iskolaorvosokat köszöntöttek a védőnők napja alkalmából

Ezúton is még sok, egészségben és boldogságban eltöltött esztendőt kívánunk az ünnepeltnek. (Vác Város Önkormányzata – vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments