Az éjszaka havazott Vácott, újabb hóesésre számíthatunk

időjárásAz éjszaka havazott Vác térségében, fehér lepel takarja a Naszályt is. Az előrejelzések szerint a hét további napjaiban újabb csapadékra számíthatunk térségünkben, de nem lesz nagyon hideg.

Az Időkép adatai szerint szerdán ismét csapadékosabbra fordul az idő: az északi, az északnyugati, a nyugati, majd az északkeleti tájakon is havazás, máshol havas eső, eső valószínű. A nyugati és az északi tájakon élénk, erős lehet a szél. Nappal 0 és +5°C között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön eleinte helyenként, majd délnyugat felől egyre többfelé számíthatunk csapadékra. Nyugaton és északon hó, másutt inkább havas eső, eső eshet, reggel délnyugaton ónos eső is lehet. A minimumok -8, +1, a maximumok -2, +5 fok között alakulnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Pénteken nyugat felől egyre többfelé válthat át az eső, havas eső havazásba, többfelé jelentős mennyiségű csapadék várható. Reggel nyugaton, délnyugaton ónos eső sem kizárt. A többfelé viharos szélben nappal 0-5°C várható.

Szombaton még többfelé várható havazás, keleten, délkeleten havas eső, eső is előfordulhat. Vasárnap hózápor, kisebb havazás szintén kialakulhat. Napközben többfelé fagypont alatt marad a hőmérséklet a szeles időben. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments