Verőcén telefont loptak, de a rendőrök elkapták őket

mobiltelefonNem sokáig örülhettek a szerzeménynek: a verőcei rendőrök néhány percen belül elfogták a lopással megalapozottan gyanúsítható helyi nőt és fiatalkorú társát. A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Klaudia 25 éves verőcei lakos és 17 éves társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves nő május 14-én 14 óra 20 perc körüli időben vásárlást színlelve bement egy verőcei üzletbe, ahonnan az eladó polcra letett mobiltelefonját eltulajdonította, majd távozott a boltból.

A sértett rögtön észlelte a lopást és kiszaladt az utcára, ahol utolérte F. Klaudiát, aki ekkor már egy 17 éves fiú társaságában volt. A lány felszólította a gyanúsítottakat, hogy adják vissza a telefont, de ők ennek nem tettek eleget, valamint tagadták, hogy náluk lenne a készülék. A hölgy értesítette a rendőrséget, mire a fiatalkorú fiú szétszedett állapotban visszaadta a mobiltelefont a lánynak és társával távoztak a helyszínről – írja a police.hu.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  XII. Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Napok - május 17-18-19.

Időközben a helyszínre érkeztek a Verőcei Rendőrőrs munkatársai, akik a sértett meghallgatását követően azonnal megkezdték a két fiatal felkutatását.

A rendőrök néhány utcával távolabb megtalálták F. Klaudiát és társát, akiket elfogtak és a Váci Rendőrkapitányságra előállítottak, ahol a nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments