A váci rendőrök egy idős asszonynak segítettek

Vác főtér télen-700A Váci Rendőrkapitányság járőrei 2016. január 24-én 3 óra 30 perc körüli időben megjelentek a Március 15. téren, mivel onnan állampolgári bejelentés érkezett, hogy egy idős asszony a padon ül és fázik.

A rendőrök intézkedtek, s megkeresték a 86 éves helyi asszonyt, aki elmondta a járőröknek, hogy jól van, nem történt vele semmi baj, csak a néhány óra múlva kezdődő misét várja és elnézte az órát. A néni teljesen átfázott, ezért a rendőrök a szolgálati gépkocsiba ültették és otthonába szállították – írja a police.hu.

Központi Gyógyszertár Vác

Viszonylag friss hír, hogy egy 16 éves fiatal a fagyhalál legújabb áldozata hazánkban, ő a legfiatalabb a 97 ember közül, akik ezen a télen megfagytak Magyarországon. A legidősebb áldozat 86 éves volt. A fagyhalált haltak közül tizenhatan nők – tájékoztatott a Magyar Szociális Fórum.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci majális a Duna-parton

Negyvennégyen fűtetlen lakásokban, harminchatan pedig a szabad ég alatt fagytak meg.  Tizenheten voltak, akiket kórházba szállítottak ugyan, de már nem lehetett rajtuk segíteni.

Az előző télen 133 ember fagyott meg Magyarországon, ez a szám az emberjogi mozgalom szerint valószínűleg idén sem lesz kisebb. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments