Bóth János szerint “népámítás folyik Vácon”

both_janos_mszpVÁCI NAPLÓ/városháza ♥ Hétfőn ismét sajtótájékoztatót tartott az MSZP váci vezetője, Bóth János önkormányzati képviselő. A városi kérdések mellett foglalkozott egy országos témával is.

A politikus először arról beszélt, hogy ma Magyarországon szerinte nincsen sajtószabadság, és úgy véli, politikai okai voltak a hétvégi Népszabadság-puccsnak. Kiállt a lap mellett, szolidaritását fejezve ki a váci szocialisták nevében a munkatársak mellett.

A váci eseményekre kitérve pedig arról beszélt, hogy szerinte helyi szinten népámítás folyik – ezzel utalt Fördős Attila polgármester reagálására. Úgy látja, hogy a városvezető nem cáfolt semmit meg abból, amit ő elmondott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Nyárra eltűnhet a sakkasztal a Nagymező utcából

Bóth János kiemelte még: a legutóbbi rendkívüli testületi ülésen a Váci Városfejlesztő Kft élére megválasztott új ügyvezető bére 150 ezer forinttal több, mint a korábbié volt, ez szerinte pedig pénzszórást jelent. Mint korábban megírtuk, Tar György váratlanul nemrég kérte munkaviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
Kereszturi Gyula
2016. 10. 10. 09:54

Egyre érdekesebb dr. Tar György távozása. A testületi ülés anyagában (http://www.vac.hu/docs/27_varosfejleszto.pdf 2. sz. mellékelt) szerepel az a levél, amelyben LEMOND vezető tisztségviselő megbízásáról. Létezik egy olyan dokumentum is, amelyben “kérte munkaviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését”? Ugyanis a munkaviszony közös megegyezéses megszűnésével indokolta a jegyző, hogy jogosult a 4 millióra. Az viszont nem derült ki, hogy ez a “közös megegyezéses” mód kinek az ötlete volt. Ezek szerint az is a távozó személy kérése volt. Betöltés...