Bóth János szerint „népámítás folyik Vácon”

both_janos_mszpVÁCI NAPLÓ/városháza ♥ Hétfőn ismét sajtótájékoztatót tartott az MSZP váci vezetője, Bóth János önkormányzati képviselő. A városi kérdések mellett foglalkozott egy országos témával is.

A politikus először arról beszélt, hogy ma Magyarországon szerinte nincsen sajtószabadság, és úgy véli, politikai okai voltak a hétvégi Népszabadság-puccsnak. Kiállt a lap mellett, szolidaritását fejezve ki a váci szocialisták nevében a munkatársak mellett.

A váci eseményekre kitérve pedig arról beszélt, hogy szerinte helyi szinten népámítás folyik – ezzel utalt Fördős Attila polgármester reagálására. Úgy látja, hogy a városvezető nem cáfolt semmit meg abból, amit ő elmondott.

Bóth János kiemelte még: a legutóbbi rendkívüli testületi ülésen a Váci Városfejlesztő Kft élére megválasztott új ügyvezető bére 150 ezer forinttal több, mint a korábbié volt, ez szerinte pedig pénzszórást jelent. Mint korábban megírtuk, Tar György váratlanul nemrég kérte munkaviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lakossági fórum környezeti szennyezésről - Április 2-ig lehet kérdéseket küldeni

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments