Megújul a Vác Városi Sportcsarnok játéktere

A Váci NKSE (Praktiker-Vác) és a tulajdonos Vác Városi Önkormányzat együttműködésének újabb állomásaként a napokban elkezdődött a váci sportcsarnok játékterének felújítása!

Korábbi fejlesztések keretében a közelmúltban megújultak a nézőtéri székek, modernizálás zajlott le a hangosítás és világítás terén és energetikai korszerűsítések is megvalósultak az intézmény költségcsökkentése érdekében. A csarnok játékterét utoljára 2016-ban újították fel, azonban a fokozott igénybevétel (versenyek, edzések és iskolai foglalkozások) miatt több helyen sérült a lakkozás, megkopott a fa padlózat.

A felújítási munkálatokat végző vállalkozó a régi lakkozás, logók és vonalazás eltávolításán dolgozik, melyet több munkafázisban végez a tökéletes vízszint elérése érdekében. Ezt követi majd egy felületkezelés és ellenőrzés. A  végső fázisban több rétegben kerül felhordásra a professzionális minőségű védőlakk, amely várhatóan sok-sok évre biztosítja a pálya tökéletes minőségét.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bejutott a nemzetközi versenyre a Váci Juhász Gyula Általános Iskola csapata

A felújítási munkálatok összköltsége közel 13.4 millió forint, melynek finanszírozása TAO forrásból történik, 30%-os TAO-pályázati önrésszel, amelyet az önkormányzat biztosít.

Reméljük a hamarosan elkészülő fejlesztés további sikerekhez segíti a Praktiker-Vác csapatát, továbbá a nálunk edző csapatokat, sportolókat! (Váci Sport Nonprofit Kft. – Gulyás Zoltán ügyvezető) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments