A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány hírei

Kedves Kutyabarátok! Javában tombol a kánikula, ezért, ha azt szeretnénk, hogy gyönyörű emlékeink legyenek az évnek e csodálatos időszakáról, vigyázzatok a kedvenceitekre. Míg nekünk számtalan lehetőségünk van, hogy lehűtsük magunkat, ezért rájuk nekünk kell fokozottan figyelnünk.

Intelmek a forró napokra

Mindig álljon rendelkezésre tiszta ivóvíz és árnyék. Kertben tartott kutyusoknak elhelyezhehetünk több helyen, nagyobb itatótálban vizet. Ha ilyenkor felássa a kertet és belefekszik a gödörbe, az nem a te bosszantásodra van, hanem neki valódi felüdülés ezeken a forró napokon.

Benti kutyusoknak kicsit talán könnyebb, elég egy kis besötétítés, klíma bekapcsolása, máris kellemesen érezhetik magukat.

A sétát napközben felejtsétek el, az aszfalt, a kő forró, megégetheti a tappancsukat. Autóban ne hagyjátok őket egy percre sem, hamar kialakulhat náluk a túlhevülés.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egyedülálló tankert a környezettudatosság jegyében: nem mindennapi projektátadóval ünnepeltek Vácott

Örökbefogadó és sétáltató nap

Jó hangulatú, vidám örökbefogadó, sétáltató és pancsoló napunk volt a  Rádi úti telepünkön 2024. június 29-én.

A meleg nyári időjárásra való tekintettel nem a sétáltatásé volt a főszerep, sokkal inkább a közös időtöltés, pancsikálás, simogatás került a fókuszba.

Augusztusban valószínűleg örökbefogadói-nyílt napunk lesz. Szebbnél szebb  kölyök, növendék, és felnőtt kutyusaink közül lehet  majd választani.

Facebook oldalunkon figyeljétek a konkrét időpontot és az ezzel kapcsolatos többi információkat.

A váci Kamilla utcai telephelyen a nyári hónapokban naponta 8 és 10 óra között van lehetőség sétáltatni, aminek a gondozók és a kutyusok is nagyon örülnek. Az alábbi email címen lehet a pontos időpontot egyeztetni.

e-mail: zoldmenedek.orokbefogadas@zoldmenedek.hu

Sikeres gyermeknap

Nagyon sikeres volt a május 25-i gyermeknapi rendezvényünk a Kertünk Bár és Kilátóban. Ezúton köszönjük, hogy évek óta biztosítják a helyszínt számunkra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szúnyoggyérítést végeznek kedden Vácon

Nektek pedig köszönjük a részvételt, a támogatásotokat. Sok-sok programot szerveztünk a gyerekek számára, reméljük jól éreztétek magatokat.

Nem utolsó sorban támogatóinknak, felajánlóinknak is hálásan köszönjük, hogy a hívó szóra mindig mellettünk állnak.

Dorian gazdára vár

Kiemelt örökbe fogadható kutyusunk Dorian. 2020. szeptemberi születésű ivartalan kan. 2 éve került hozzánk, Őrbottyánból. Dorian egy tündéri energiabomba. Jelenleg vegyes falkában él, társaival jól kijön. Nagyon aktív, játékos négylábú. Sétáltatóink szerint:

„Nagyon barátságos, energikus, jó arc, imádni való dömper. Már most nagyon szófogadó, bár a séta elején húz. Embercentrikus. Rengeteg mozgás kell majd neki, és kutyaiskola, cserébe csodás tagja lehet a családnak”.

Érdeklődni lehet utána a 06/20-424-5367-es telefonon.

Gazdára találtak

Május hónapban is több kutyusunk gazdis lett!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szúnyoggyérítést végeznek kedden Vácon

Nekik már biztos nem a rácsok mögött kell felnőniük.

Boldog gazdis éveket kívánunk!

Szeretettel várjuk a fotókat a Zöld Menedékes kutyus, cicus voltam csoportba minden újdonsült gazditól!

Könyvajánló

Jennifer Parker: A mentett kutya

Hogyan válassz menhelyről kutyát és hogyan gondoskodj róla

Ára: 5.490 Ft

Megvásárolható:

Lyra Könyvesház Vác www.lyravac.hu

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments