Idén is lesz nyári tábor a város támogatásával

A tábor július 1-től augusztus 16-ig tart, így a kisgyermekes családoknak nagy segítséget nyújt a gyerekek biztonságos elhelyezése a vakáció idejére. A szülőknek csak az étkezés díját kell állniuk. Az év közben igényelhető térítési kedvezmények a tábor időszakában is érvényesíthetők.

A táborban dolgozó tanárok reggel 7-től délután 17 óráig gondoskodtak a gyerekekről a váci Simon Antal Iskolában (2600, Vác Naszály u. 29).

Idén újdonság, hogy a sajátos nevelési igényű gyermekek is részt vehetnek a táborban. Itt a kicsik kellemes környezetben, megfelelő mozgástérben játszhatnak, így napi szinten biztosít lehetőséget a szabadtéri programokhoz.

A város valamennyi iskolájából várjuk az alsó tagozatosokat a táborba, ahol napi háromszori étkezés mellett, tartalmas élményt, dús programot valamint szeretetteljes légkört nyújt a résztvevőknek.

A pihenés és játék mellett buszos kirándulások, városnézés, múzeumlátogatás, kézműves foglalkozás, strandolás színesíti a napi programot. A tábor sikerességét a pedagógusok odaadó munkája és a gazdasági hivatal kiváló szervezése biztosítja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!