10.000 lépés a beteg gyermekekért

Szeptember 22-én újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 9 helyszínen, köztük Vácott is. A program során a résztvevők 10.000 lépéssel és jelképes, 1000 forintos adománnyal segítették a beteg gyermekek gyógyulását. A nevezési díjból befolyt összeget az Amway megduplázta, így 267.000 forint gyűlt össze a Jávorszky Ödön Kórház Alapítvány javára.

Az Amway Hungária immár ötödik alkalommal szervezte meg az országos jótékonysági eseményt szeptember 22-én. A résztvevők 10 ezer lépéssel és jelképes részvételi díjjal, 1000 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak és alapítványok nélkülözhetetlen munkáját, de lehetőség volt további adományok befizetésére is. A részvételi díj összegét az Amway megduplázta, ezzel is segítve a kis betegek mihamarabbi felépülését.

Vácott szeptember 22-én több mint százan tették meg az 5 kilométeres sétát saját egészségükért és beteg gyermekek gyógyításáért. A jótékonysági program során, a plusz felajánlásokkal együtt összesen 267.000 forint gyűlt össze a Jávorszky Ödön Kórház Alapítvány javára, mely a befolyt összeget ápolási termékek minőségi cseréjére fordítja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Az országos rendezvényen 9 város vett részt, a távot több mint háromezren gyalogolták le. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen közel 6.500.000 forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára. 

Az Amway-ről

Az Amway a világ első számú, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata, melynek székhelye Adában, az Amerikai Egyesült Államokban található. A vállalat elsődleges célja, hogy hozzásegítse az embereket egy egészségesebb és motiváltabb élet eléréséhez. Az Amway legnépszerűbb márkáit, így a NUTRILITE™ vitamin, ásványi anyag- és étrend-kiegészítő termékeket, az ARTISTRY™ bőrápolási termékeket és színes kozmetikumokat, az eSpring™ víztisztító rendszereket és az XS™ energiaitalokat kizárólag Amway üzleti vállalkozók forgalmazzák. A 2018-es Direct Selling News Global 100 szerint a 2017-es globális értékesítési adatok alapján az Amway a világ legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata. A vállalat éves forgalma a közvetlen értékesítési tevékenység mellett egyéb üzleti műveletekből származik. A vállalattal kapcsolatos hírekért látogasson el az amway.hu/Amway Hírek oldalra. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!