Koronavírus: panelkoncertet tart Faludi Szilvia

A járványhelyzet sok mindent átírt. Átírta a hétköznapjainkat, átírta a kulturális életünket. A bezártságba próbál Faludi Szilvia népdal- és nótaénekes egy kis színt vinni. Panelkoncertet hirdetett csütörtökre a Földváry térre.

– Honnan jött az ötlet, hogy panel koncertet tarts?

  • Kodály azt mondta a „zene mindenkié”! Erre születnek olyan emberek, akik tolmácsolni tudják a zenét kedvelőknek. Váradi Gáborral ötleteltünk hogyan nyújthatnánk zenei élményt az emberek számára. Csütörtökön a nyitott ablaknál énekeltünk egy kis tánczenét.

– Miket hallhatnak majd a műsorban a hallgatók?

  • Hétfőn 16 órától Gábor olasz slágerekkel szórakoztat. Én pedig az operett kedvelőket nem hagyhatom cserben. Csütörtökön délután 16-kor indítom az előadást. A technikában Gábor és kedvese lesz segítségemre. Természetesen a szabályokat betartva találkozunk.
OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

– Tervezel máskor is fellépést a jelenlegi helyzetben?

  • Ha lehetséges hetente követik majd egymást a panel koncertek.

– Áprilisban lett volna egy nagy koncerted. Esetleg lehet tudni, hogy arra mikor kerül sor?

  • Sajnos az áprilisi koncert időpontja még rejtély, mint ennek a borzalomnak a vége.

– Zenebölcsit is tartasz online, amivel sok gyereket boldoggá teszel. Milyen érzés közönség nélkül énekelni, mondókázni a gyerekeknek?

  • Nehéz, hogy nem látom nem érzem őket. Az életem nagy részét a kisgyermekek nevelése teszi ki őket sem hagyhatom cserben. A héten újabb játékos dalokkal mondókákkal jelentkezem a zenebölcsi csoportban! Mindenki nagyon vigyázzon magára szeretteire, hogy a legközelebbi élő találkozásnál mindenkit szorosan megtudjak ölelni – mondta végezetül Faludi Szilvia.
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments