Rossz példaként emlegette Vácot egy kormánypárti politikus

Miközben a kormány a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került családokat és vállalkozásokat igyekszik segíteni, addig a baloldali önkormányzatok a járvány alatt sem segítik, hanem tovább terhelik a lakosságot ás a vállalkozásokat – mondta Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus példaként Vácot is említette.

A baloldal válságkezelése mindig a megszorításokból áll: így volt kormányzásuk alatt, és most, a koronavírus-járvány idején is ezt az utat választották – tette hozzá a kormánypárti politikus. Az emberekkel akarja megfizettetni a járvány okozta válságot többek között Miskolc, Ózd, Eger, Gyöngyös, Vác, Baja, Aba és Budakalász baloldali vezetése – jegyezte meg Böröcz László, úgy fogalmazva: ezeken a településeken egymást érik a megszorítások, az adóemelések, a lakbér- és bérletidíj-emelések, sőt van, ahol a temetkezési és közlekedési díjakat emelték. „Fizetést csökkentenek vagy egyenesen elbocsátják a dolgozókat, a családokat pedig bölcsődei gondozási díj befizetésével terhelik” – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Napelemes fejlesztések a költségtakarékosság jegyében

Összegzése szerint a baloldal nemcsak a parlamentben nem segíti a járvány elleni védekezést, hanem azokon a településeken, ahol ők vannak hatalmon, még tovább növelik a lakosok és a vállalkozások terheit. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments