Univerzoomok címmel jelent meg Szávai Attila új könyve

A Napkút Kiadó gondozásában jelent meg az idei könyvhétre álladó szerzőnk, Szávai Attila író legújabb kötete Univerzoomok címmel.

Szávai Attila most megjelent kötetében természetes emberi történetek finom megfigyelése tárul fel, ami bemutatja a mindennapok apró csodáit és nehézségeit egyaránt.

Egyedi karakterek, megható történetek és megindító pillanatok váltakoznak az oldalakon, miközben az egyszerű emberek mindennapi sorsai különleges dimenziókat öltenek. A kötet lapjain akár a legapróbb részletek is izgalmas és meghatározó erővel bírnak, és az olvasót ez arra ösztönzi, hogy felfedezze a mindennapok mögött rejlő meghitt szépséget és megindító sorsokat.

A szövegeket olvasva lehetőség nyílik elmerülni az emberi lélek bonyolultságában és sokszínűségében, miközben feltárul egy varázslatos Univerzoom, amely minden ember sorsát összeköti a világegyetem létezésével. Ez a kötet nem csupán novellákat, hanem egy teljes élményt nyújt, amely által megtapasztalható az univerzum és az emberi lét lélegzetelállító kapcsolata – olvasható a Napkút Kiadó ajánlásában.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Október 1-jétől változnak a hulladékszállítási napok városunkban

A 128 oldalas könyvet – melynek megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta – szeretettel ajánljuk olvasóink figyelmébe. A kötet kedvezményes áron online megrendelhető ITT.

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments