Forgalomkorlátozások a vigalom idején

Vác főtérA szokásoknak megfelelően a Váci Világi Vigalom idejére forgalomkorlátozásokat léptettek életbe. Ennek megfelelően már csütörtökön 18 órától a Bajcsy Zs. utca és az Ilona utca a város felé egyirányú. A Konstantin tér teljes területén megállni tilos július 26-án pénteken 9 órától a nyitóceremónia végéig (kb. 18.30 óráig).



– 18 órától július 29. 18 óráig a Duna-parton a kerékpárút Gombás patak hídja és a révátkelő közötti szakasza megszűnik!

– 18 órától az Ady E. sétány a komptól valamint a József A. sétány teljes szakasza lezárásra kerül. A révátkelő forgalma zavartalan a rendezvény ideje alatt.

Július 26-án, pénteken 12 órától a Köztársaság utca a Szentháromság tértől, illetve a Petróczy utca teljes szakasza lezárásra kerül. Behajtani csak behajtási engedéllyel rendelkezőknek, illetve az ott lakóknak van lehetősége a megszokott módon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A Diadal tér 2-8. szám közötti szakaszán, valamint a Köztársaság út, Mátyás király útja és Dombai utca közötti szakaszán mindkét irányban megállási tilalom lép életbe.

Gépkocsival a rendezvény Duna-parti területe a 2-es számú főút Földváry tér Diadal téren keresztül a táblával jelölt útvonalon közelíthető meg. A rendezvényhez kapcsolódóan ideiglenes parkoló kerül kijelölésre.

A Volánbusz helyi járatai július 26-án 12 órától július 29-én üzemkezdésig a főteret nem érintik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments