Összefog a Waldorf-család: iskolát és óvodát építenek

Váci WaldorfSzülőkből és pedagógusokból álló lelkes csapat nekifogott, hogy egy különleges Waldorf óvodát és iskolát teremtsen egy régi, lepusztult laktanya-épületből Vácon. A terveket Csernyus Lőrinc építész készíti, aki a Makovecz Imre által alapított Vándoriskola vezetője.

A Váci Waldorf Alapítványnak a beruházásra egyelőre semmi pénze nincsen. Mi szülők és pedagógusok mégis úgy döntöttünk, hogy belevágunk. Hogyan lehetséges, hogy a semmiből egy közel 200 milliós beruházással gyönyörű iskolát és óvodát hoz létre ma Magyarországon egy szülői közösség?

Aki szeretné ezt megérteni, arra biztatjuk, hogy jöjjön el április 18-án, 19-én és 24-én Tavaszünnep – megújulóban című jótékonysági rendezvénysorozatunkra!

Mert aki eljön, megérezheti  az  egymást erősítő szándékból született teremtő erőt. A rendezvénysorozat sok-sok lelkes ember önzetlen támogatásával és többek között olyan nagyszerű művészek ajándékaként jön létre, mint Török Ágnes és Szívós Károly (Kolibri színház művészei), Méhes Csaba (a 2014-es Thália humorfesztivál legjobb kabaréelőadója) és Gryllus Dániel.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! (Bükki Tamás szülő) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments