Egy hónapig ideiglenes engedély a váci rádiófrekvenciára

rádióstúdióNégy újabb főváros környéki rádiós műsorszolgáltatási jogosultságot nyert el és két ideiglenes frekvenciát kapott a Mária Rádió Frekvencia Kft. – áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtöki közleményében. Köztük van a váci hullámsáv is.

Mint írják, a médiatanács e heti ülésén meghozott döntés alapján az egyetlen indulóként nyertes társaság az esztergomi 97,4 MHz-es hullámsávon Mária Rádió Ibolya, a piliscsabai 104,2 MHz-es frekvencián Mária Rádió Orgona néven kezdheti meg a műsorszolgáltatást.

Központi Gyógyszertár Vác

Szintén rivális nélkül nyerte el a társaság Gyál 98,9 MHz-es sávot, amelyen Mária Rádió Liliom néven szolgáltat majd, akárcsak a Pécel 91,7 MHz-et, amelyet Mária Rádió Rózsa néven a Magyar Múzsa Kft. használhat – írja az MTI. Jelezték: a vállalkozások mind a négy esetben a Mária Rádió Völgyhíd veszprémi adását szolgáltató FM 4 Rádió Kft.-vel hálózatba kapcsolódva működnek majd.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék május 1-jei és gyermeknapi programjai – Idén is hirdetnek rajzpályázatot

A tájékoztatás szerint a pályáztatás alatt álló Dömös 104,9 MHz és a Vác 94,1 MHz helyi rádiós frekvenciákon február 2. és március 2. között ideiglenes hatósági szerződéssel üzemelhet a Mária Rádió Csillagkorona, illetve a Mária Rádió Útmutató médiaszolgáltatás.

A közlemény arra is kitér: a médiatanács elfogadta a Hajdúszoboszló 100,6 MHz helyi rádiós frekvencia kereskedelmi hasznosítására szóló pályázati felhívástervezetét, amely napokon belül olvasható a www.mediatanacs.hu oldalon. Az észrevételek megtételére szolgáló nyilvános meghallgatást a közzétételtől számított 20-30 napon belül tartják meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments