Szombaton kiderül, ki lesz a 7. Dunakanyar Hangja

DK hangja 2016Idén hetedik alkalommal rendezték meg a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekversenyt, amelyre ezúttal is az ország minden pontjáról érkeztek énekesek. Az ALL DOOR Kft főtámogatásával megvalósuló rendezvényt az elmúlt évekhez hasonlóan, Dunakeszin, a József Attila Művelődési Központban tartották meg. Az egy hónapon át tartó verseny döntőjére most szombaton kerül sor, amikor is kiderül, hogy ki nyeri meg az idei versenyt.

Mint azt a szervezőktől megtudtuk: a közel 4 órás gálaesten fellépnek majd az előző évek nyertesei is, így ott lesz Polgár László, Kováts Vera, Kádár-Szabó Bence, Huy Le Benji, Nagy Nóri és Fehér Lili is!

Központi Gyógyszertár Vác

Az idei 5 tagú zsűriben helyet foglal Lábas Viki, a népszerű Margaret Island zenekar énekesnője, Szolnoki Péter, a Bon Bon zenekar énekese, Kaszás Géza színművész, Farkas Pál zeneigazgató, karmester, valamint Toldi Tamás énekes, dalszövegíró.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A verseny döntőjébe több mint 100 jelentkező közül ezúttal 15 énekes jutott be, akik közül az első három helyezettet, valamint két különdíjas énekest jutalmaznak.

A fődíjat, amely egy két személyes külföldi utazás Olaszországba, Velencébe, a váci TDM Travel Utazási Iroda ajánlotta fel. A nyertes továbbá profi hangstúdióban énekelhet fel egy dalt, amelyről videoklipet is forgatnak majd a Z Hang-és Fény stúdió jóvoltából, de számos más értékes nyereményben is részesül a rendezvény támogatóinak köszönhetően.

A gyermek kategória győztesének a Kids Oasis ajánlott fel egy csodálatos wellness hétvégét az egész család számára, a különdíjas énekes pedig a gödi Aphrodite Wellness Hotelben tölthet el másodmagával egy fantasztikus pihentető hétvégét.

A Dunakanyar Hangja verseny szombat esti döntőjére a belépés mindenki számára ingyenes.A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit! A versenyen készült fotók a rendezvény facebook oldalán tekinthetők meg. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments