Átadták a városi sportcsarnok legújabb fejlesztéseit

sportcsarnok beruházás avatása-700A IV. Ipress Kupa nemzetközi női kézilabdatorna szombati záró mérkőzése (IPC-Vác – Hypo NÖ 35-24) előtt a rendező klub elnöke, Kirsner Erika mondott köszönetet az önkormányzatnak és a Váci Sport Nonprofit Kft-nek azért a segítségért, amellyel az egyesület idei TAO-pályázatát támogatva lehetővé tették Vác Város Sportcsarnokában a parketta- és nyílászárócserét, továbbá a korábbinál modernebb, több információt közvetítő eredményjelző beszerzését.

Ezt követően Mokánszky Zoltán, sportért felelős alpolgármester sorolta azokat a sport infrastrukturális fejlesztéseket, amelyek a város sportéletében jelentős előrelépést hoztak, illetve hoznak a jövőben.

Központi Gyógyszertár Vác

Megemlítette a Váci KSE épülő edzőcsarnokát, a volt deákvári laktanyában kialakítandó női kézilabda és labdarúgó akadémiát, valamint ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat mindent megtesz a szakszövetség által építendő, több ezer férőhelyes új multifunkcionális sportcsarnok mielőbbi megvalósulásáért.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

Végül a klubelnök és az alpolgármester nagy taps közepette közösen vágta át a sportcsarnokbeli fejlesztések átadását jelképező nemzetiszínű szalagot. (Kereszturi Gyula – fotó: Fehér Jánosné) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments