A Tigáz nevében csalnak – jöhetnek Vácra is

VÁCI NAPLÓ/nagyvilág ♥ Újabb ”trükkös szakemberek” jelentek meg a Tigáz-DSO Kft. ellátási területén, akik ezúttal a Pest megyei Farmoson próbálnak szénmonoxid érzékelő készülékekre pénzt beszedni. A trükközők a társaság megbízottainak adva ki magukat igyekeznek megkárosítani az ügyfeleket – hívja fel a fogyasztók figyelmét a Tigáz.

A Tigáz nem forgalmaz szénmonoxid érzékelő készülékeket. Ezért érdemes Vácott is odafigyelni, nehogy a hiszékeny ismerősünket, rokonunkat a csalók becsapják.

A Tigáz-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. A cég a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le – közlik – írja a Világgazdaság.

A Tigáz arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. A Tigáz megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes, Tigáz arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal (igazolvány, megbízólevél) rendelkeznek, a megbízott vállalkozók részére pedig megbízó levelet állít ki a társaság. Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Akár a minimális forrásból működő Pest vármegyei szervezetek is valóra válthatják projektjeiket a Tesco 15. alkalommal kiírt pályázatával

A Tigáz ezenkívül felhívja a figyelmet arra is, hogy munkatársai és megbízottai jellemzően műszaki átvétellel, mérő és házi nyomásszabályozó felszereléssel, hitelesítési mérő- és házi nyomásszabályozó cserével, fogyasztási hely kikapcsolással, visszakapcsolással, mérőhely ellenőrzéssel és annak leolvasásával, valamint hibaelhárítással kapcsolatban kereshetik fel az ügyfeleket otthonaikban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments