Két váci a kitüntetettek között, az állami ünnepen

VÁCI NAPLÓ/ a város ♥ Az állami ünnepen további két váci is elismerést vehetett át. Az egyikük, Késhegyi László, a Vác és Vidéke Ipartestület titkára, a másik pedig a Váci Dunakanyar Színház igazgatója, Kis Domonkos Márk.

A nemzetgazdasági miniszter a Vác és Vidéke Ipartestület javaslatára, az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) előterjesztésében Késhegyi Lászlót kiemelkedő munkájáért Miniszteri Elismerő Oklevéllel tüntette ki.

Késhegyi László 1990-óta a Vác és Vidéke Ipartestület ügyintéző szervezetének a titkára, jelenleg nyugdíj mellett dolgozik. Több évtizede az ipartestület elnökségének a tagja, az IPOSZ munkájának aktív segítője.

A 27 év alatt szívügyének tekintette a vállalkozások működését elősegítő  színvonalas szolgáltatások és rendezvények szervezését, a jogszabályok ismertetését. Szaktudásával hozzájárult a vállalkozói környezet eredményes fejlődéséhez, az ipartestület munkájának az elismeréséhez, a kézműves értékek mentéséhez. A vállalkozások világát kiválóan ismeri, az ipartestület élén végzett munkáját példaértékű.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

Aktívan segítette a  Vác és térsége helyi szervezetei, az iparosság és a  lakosság együttműködését, közéleti tevékenységét.

Áder János, Magyarország Köztársasági Elnökének megbízásából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából állami kitüntetéseket adott át a Pesti Vigadóban.

Kis Domonkos Márk, színművész, a Váci Dunakanyar Színház ügyvezető igazgatója magas színvonalú munkája, példamutató és kiemelkedő színházi és színházszervezői tevékenysége elismeréseként Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments