Szavazz te is az Árpád iskola kiskert programjára

A Bagolybükk Környezet- és Természetvédelmi Egyesület idén az Árpád Iskolának is szeretne egy magaságyást, komposztálót és hozzávaló esővízgyűjtőt, mely szorosan kapcsolódhat az épülő ökotanteremhez. Két éve egy másik pályázaton is nyertek és a Petőfi iskolának készítettek belőle magaságyást, amelyről kiderült, nagyon jól sikerült, a gyerekek a tízóraiukhoz is szüretelnek a saját zöldségeikből, mindamellett, hogy napról-napra figyelemmel kísérhetik, hogyan változik a természet és kézzel fogható élményeket szereznek róla.

Az egyesület az idén már bejutott a MOL Alapítvány pályázati programjának döntőjébe – tudtuk meg Boldog Gabriellától, a közösség tagjától. Így csak azon múlik, hogy nyernek-e a gyerekeinknek, hogy hányan szavaznak online a programukra. „Szavazásra fel, hogy iskolás gyermekeink saját termelésű zöldséget eszegethessenek az uzsonnájukhoz és átélhessék, milyen egyszerű és nagyszerű dolog a kertészkedés” – buzdít a voksolásra a környezetvédő.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék május 1-jei és gyermeknapi programjai – Idén is hirdetnek rajzpályázatot

Szavazni március 9-én 12 órától lehet egészen 29-én éjfélig a pályázat weboldalán. (képünkön: a Petőfi iskola kiskertje)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!