Kellemes kirándulóidő lesz, de azért vigyél magaddal esőkabátot

Folytatódik a változékony időjárás Vácott és környékén. Az Időkép előrejelzése szerint szombaton a napos időszakok mellett többfelé, kisebb eséllyel északkeleten alakulhatnak ki záporok, zivatarok. A lassan mozgó csapadékgócokból helyenként felhőszakadás is előfordulhat. Az északias szél főként a középső tájakon élénkülhet meg, zivatarok idején erős, viharos is lehet. A csúcshőmérséklet 24 és 30 fok között alakul. Nem lesz front térségünkben.

Vasárnap is többfelé készülhetünk záporokra, zivatarokra a napos időszakok mellett. Felhőszakadással kísért heves zivatarok is előfordulhatnak. A szél csak zivatarok környezetében támadhat fel. Helyenként párás, ködös lehet a hajnal. Délután 25-31 fokot mérhetünk.

Hétfőn folytatódik a meleg, gomolyfelhős idő. Valamivel kevesebb helyen, főként északon, északnyugaton van esély elszórt záporok, zivatarok kialakulására. A legmagasabb hőmérséklet 24 és 31 fok között alakul.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Kedden ismét többfelé lehetnek záporok, zivatarok. Megélénkülhet a nyugati, északnyugati szél. Délután 24-29 fokot mérhetünk délután. A hajnalok helyenként párásak, ködösek lehetnek. Szerdán is hasonló idő körvonalazódik, délen, délnyugaton kiadósabb zivatarok is előfordulhatnak. A maximumok 22-28 fok között alakulhatnak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments