Itt a tavasz: szépüljünk kívülről-belülről

Kisütött a nap, csicseregnek a madarak, éledeznek a virágok és éledeznénk mi is, de köztünk van a koronavírus. Tavasszal minden megújul, a nők többsége is ilyenkor kap észbe, hogy szépülni, fogyni, méregteleníteni szeretne. De ezt most vagy otthon teheti csak meg, vagy segítséget kérve az Shape Infra- és Masszázs Szalonban.

Szabó Szilvia az üzlet egyik tulajdonosa a közösségi oldalon saját magán mutatja be két hónap eredményét: „Ezért nyitottam a shape infra szalont, mert én december 29-e óta 8 kilogrammot és 10 centimétert fogytam csípőből és derékból” – írja. És mi ez, ha nem a legjobb bizonyíték arra, hogy működik az infralámpák között végezett fél órás edzés. De talán az is bizonyíték rá, hogy ott jártamkor az egyik helyi iskola testnevelő tanára váltott éppen bérletet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

„Tavaly miután elváltam, depresszióba estem. Most is sokan érzik kilátástalannak a helyzetet, hiszen itt van a koronavírus járvány. Én ilyenkor mindig a lámpák fényére és aromaterápiára vágyom. Most ebben az időszakban, mikor hiányzik a motiváció is az, hogy itt nálunk az infralámpák között edzhet valaki, le is fogy, alakul, az sokat segíthet” – véli Szilvi.

Ha valaki úgy dönt, hogy kipróbálná ezt a mozgásformát, akkor ne lepődjön meg, ha először azt kérik tőle, hogy hadd vizsgálják meg a vizeletének pH-tartalmát. Ugyanis aki savas, az nehezebben adja le a felesleges kilóit. De nem kell elkeseredni, van segítség.

„Ha valaki savas, akkor a vírusok, a baktérium, de még a rákos sejtek is könnyebben megélnek a szervezetében. Ha tehát az eredménye savas, akkor ajánlani tudok egy kéthetes kúrát, de közben is használhatja az infra trainer eszközöket.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A sportolás négy különböző, elkülönített helyiségben zajlik egyszerre, így lehet, hogy ennek köszönhetően, de még nem volt olyan vendég, aki koronavírus miatt lemondta volna az edzését. Bár Szilvi szerint maga a hipertóniás állapot is segíthet az immunrendszer erősítésében, úgy véli, hogy emellett a lámpák fénye is hat az emberre.

„Egy fél óra az infralámpák között zsákban, olyan hatással van ránk, mintha másfél órát szaunáznánk. A fény a testbe 5 milliméterre hatol be, így felmelegíti az izmokat is. A méregtelenítéshez pedig mindenkinek ajánlom a Spirulina algakapszulát. Mindenképpen belülről is kell valamit tenni a szervezetünkért” – mondja. Szabó Szilvinek fontos elve, hogy csak abban hisz, amit ki is próbált és bevált!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Létai Ibolya masszőr is sokat segíthet, hiszen egyre többen keresik őt fel olyanok, akik home office-ban dolgoznak, és a sok ülés nem tesz jót a hátuknak. Emellett pedig továbbra is egyik vesszőparipája a gyermekek, fiatalok rehabilitációja, de természetesen a felnőtteknek is segít problémáikon.

Hogy ő, hogyan kapcsolódhat be a fogyásba, vagy a méregtelenítésbe? Akár egy köpölyözőmasszázs, vagy egy alga- illetve csokis teljestest-masszázs segítheti a testből a méreganyagok távozását. Fáradt, ödémás lábra pedig a nyirokcsizmát ajánlja.

Tehát, ha méregteleníteni akarunk, ha fogyni akarunk, vagy ha csak jó közérzetet szeretnénk, akkor jó hely erre a Shape Infra – és Masszázsszalon, ahol teljeskörű kiszolgálást és segítséget kapunk mindehhez. A 30 perces próbaedzés csak 2500 Ft. (x) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments