Ünnepek a rendőrségen: fegyelmezettek voltak a váciak

rendőrautóAz ünnepek után általában arról szólnak a rendőrségi hírek, hogy hány baleset, vagy bűncselekmény volt a városban. A legtöbbször az alkohol okoz bajokat, vagy ittasan vezetnek az autósok, vagy egy túlfűtött pillanatban felerősödnek az indulatok és máris a rendőrségnek kell beavatkoznia.

Vácott azonban a friss információk szerint meglepően nyugodtan teltek a rendőrkapitányság munkatársai számára az elmúlt napokban az ügyeletek – tudtuk meg Kissné Varga Tünde szóvivőtől.

– Még a szokottnál is csendesebben teltek az év utolsó napjai a Váci Rendőrkapitányság illetékességi területén. Szilveszter napján egyetlen bűncselekmény vagy baleset sem történt. A szórakozók sem adtak okot intézkedésre, sehol sem szabadultak el az indulatok, de még a tűzijátékok miatt sem akadt teendője a rendőrségnek – hangzott el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

A szakemberek hozzáteszik: Vác tavaly is szerencsés helyzetben volt, a bűnügyi statisztikák alapján nincs okunk aggodalomra. Reméljük, 2015 végén is hasonlóan nyilatkoznak majd az illetékesek erről. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments