Elismerés a vendégektől: húsz éve működik a Tabán Panzió

VÁCI NAPLÓ/a város – Furucz Anita ♥ Aki valaha járt a váci Tabán Panzióban, vagy csak vendégségben járt ott, az tudja, hogy a kedves, szívélyes fogadtatás elmaradhatatlan. Most a szallas.hu vendégei is díjazták azt a szívvel-lélekkel végzett munkát, amelyet Alt Gyuláné, Irénke már húsz éve folytat.

A közelmúltban érkezett meg az online felülettől az az oklevél, amely kiváló szálláshelynek minősítette a panziót, 39 vendég szavazata alapján. Az elismerést olyan helyek kapják meg, amelyek a vendégekre mély benyomást tesznek.

„Mint a hazai piacvezető szállásközvetítő oldal, az olyan szálláshelyeket kitüntetésben részesítjük, akik a vendég visszajelzések alapján kitűnő, lelkiismeretes munkát végeznek, és értékelései átlag felettiek! Ez az elismerés a “Kiváló szálláshely” díj, amely megmutatja, hogy: vendéglátása sikeres, szállása és szolgáltatásai kifogástalanok, kiváló partnere a hazai piacvezető szállásközvetítő portálnak.” – írja a cég levelében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

Alt Gyuláné lapunknak elmondta: nagyon örült a címnek, hiszen ezzel visszaigazolást kapott, hogy húsz éve jól végzik a munkájukat.

– A barátságos fogadtatás az egyik legfontosabb, amelyet a vendégek igényelnek, emellett nagy hangsúlyt fektetnek a tisztaságra és az otthonos légkörre is. Fontosnak tartjuk, hogy a várost és nevezetességeit is népszerűsítsük – mondta.

A panzióban már számos náció megfordult, jöttek Alaszkából, Tajvanból de Mauritiusról is, erről árulkodik a három teli írt vendégkönyv is. A kerékpárral érkezők gyakran választják szálláshelyükül a Tabán Panziót, de megfordult a falak között számos magyar és külföldi híresség is.

Mint megtudtam Vácot leginkább a rendezvényekkor  látogatják a turisták, még mindig teltház van a Váci Világi Vigalomkor, de a Tavaszi Fesztiválra is érkeztek már látogatók a városba.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

A Tabán Panzió és az Alt házaspár vendégszeretete nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a látogatók ne csak egyszer akarják megnézni gyönyörű kisvárosunkat! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments