EHF Kupa: vasárnap török csapattal játszik a Vác

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ A váci kézilabda rajongók újabb csemegére készülhetnek, hiszen vasárnap az EHF Kupa harmadik fordulójában az egyik legjobb török csapatot fogadják a váci lányok. Csapatunk, mint arról beszámoltunk, egy nagyszerű bravúrral jutott tovább a német Buxtehude ellenében: mindkét meccsen hét gól volt a különbség a hazaiak javára, de a váciak több idegenben lőtt góllal kvalifikálták magukat a következő menetre.

A mieink a török Kastamonu Belediyesi GSK ellen vasárnap 14:30-tól játszanak, a mérkőzés az M4 sportcsatorna élőben közvetíti 14:15-től. A belépők 1500 forintba kerülnek, 6 és 18 éves kor között 1000 forintot kérnek.

A klub honlapján megjelent szűkszavú közleményben több fontos információt közölnek. „Az EHF Kupa mérkőzésekre a megvásárolt szezon bérletek nem érvényesek! Jegyeket kizárólag a mérkőzések napján lehet megvásárolni! Elővételben nem árusítunk belépőjegyeket! Kizárólag készpénzes fizetési mód az elfogadott! Bankkártyát és utalványokat nem fogadunk el! A megvásárolt jegy önmagában nem biztosítja az ülőhelyet a mérkőzésre, ugyanis a sportcsarnokban az ülőhelyek foglalása érkezési sorrendben történik, kivétel ez alól az A szektor helyreszóló bérletes ülőhelyei” – írják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments