Az élettervkészítésről, sorsátalakításról a könyvtárban

A váci Katona Lajos Városi Könyvtárban már egy éve indult az Ezoterikus Egészségklub, ami minden hónap első keddjén van 17.30-tól. Itt az egészség témakörében rendkívül érdekes és a mindennapokban is jól hasznosítható előadásokat hallhatnak az érdeklődők.

2018 márciusában Balogh Béla előadásával indult a klub, ahol szó volt a gondolataink és érzelmeink hatásáról az egészségre, betegségre; a tudatalatti szerepéről. A későbbiekben pedig természetgyógyászattal, feng shuival, jógával, a sport egészségre gyakorolt hatásával, ájurvédával és meditációval ismerkedhettek meg közelebbről a résztvevők.

„Az egészség az egyik legfontosabb dolog az életünkben, ezért hasznos, ha minél több információt szerezhetünk ezzel kapcsolatban. Az április 2-ra szervezett rendezvényünk kicsit rendhagyó lesz. Itt Szécsi András előadását hallhatják Hamvas Béláról. Egy olyan ember életébe nyerhetünk betekintést, akinek személye igazán inspiráló lehet mindenki számára. Számos könyv írója volt, filozófus, esztéta, aki 18 éven keresztül könyvtárosként is dolgozott” – hívja fel a figyelmet írásában Csanálosi Kinga, a könyvtár munkatársa.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Az érdeklődők ezenkívül rendkívül hasznos és újszerű ismereteket szerezhetnek az előadás során az alábbi témakörökben:

élettervkészítés,
sorsátalakítás,
spirituális házasság,
megfelelő magatartás kidolgozása a kor szellemi merényleteire.

„A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban.” (Hamvas Béla)

Az előadás ingyenes! Mindenkit szeretettel várnak a szervezők! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!