Még szavazhatunk, hogy ki nyerje el a közönségdíjat

Bár a „Tavaszi szél vizet áraszt…” című kiállítás megnyitó ünnepsége elmaradt ugyan, de a kiállítás a Madách Imre Művelődési Központ Facebook oldalán még megtekinthető. A szakmai zsűri már meghozta döntését, így eredmény is született már az alkotásokkal kapcsolatban, de április 27-ig még lehet szavazni, hogy ki nyerje el a közönség díját.

A szakmai zsűri döntése alapján a biennálé díjait a következő alkotók nyerték: I. díj: Glicza Flórián; II. díj: Lövész Kornélia; III. díj: Kiss Ferenc. Különdíj: Flamich Gábor, Juhász András, Plankné Válint Ingrid.

Az első három díjazott a Blondel Művészellátó vásárlási utalványait nyerte, a különdíjasok önálló kiállítási lehetőséget kapnak az intézménytől.

„A biennálénak lesz még egy közönségdíjas kiállítója is, aki szintén vásárlási utalványt nyerhet! Április 27-ig intézményünk Facebook oldalán még lehet szavazni a kiállított alkotásokra! Amelyik alkotás a legtöbb kedvelést gyűjti, annak alkotója kapja a közönségdíjat!” – írja a MIMK.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Jövő héttől megkezdik a kiállítás bontását, az alkotásokat a központ raktárában szakszerűen tárolják a korlátozó intézkedések feloldásáig – írják.

A kiállítás létrejöttét a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments