Bejelentette indulását az előválasztáson Inotay Gergely Ábel

Civileket a Parlamentbe – ez a jelmondata Inotay Gergelynek, Vác alpolgármesterének, aki tegnap bejelentette: megméretteti magát az ellenzéki előválasztáson, hogy aztán indulhasson 2022-ben az országgyűlési képviselő posztért.

„Jövőre arról is dönthetünk, hogy a Dunakanyarban, a Galga- és az Ipolymentén továbbra is politikai érdekek alapján szerveződjön a térségnek járó pénzek elosztása, vagy végre a helyi igényeket kiszolgálva, az itt élők akaratának megfelelően érkezzen az a pénz, amelynek megtermelésében mindannyian részt veszünk. Hogy az úthálózat megújítására, a közösségi közlekedésre és a szükséges fejlesztésekre is annyi jusson, amennyit ez a térség valóban érdemel. És ne csak a választások előtt” – írja a Facebook bejegyzésében.

Hozzáteszi: másfél éve civil jelöltként már bizalmat szavaztak neki a váciak. Az azóta eltelt időben csapatukkal bizonyították azt, hogy lehet a tisztesség útján is egy közösséget képviselni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék május 1-jei és gyermeknapi programjai – Idén is hirdetnek rajzpályázatot

A politikus úgy érzi, hogy odafigyelnek a helyiek problémájára: a Vácot érintő, összességében több mint egymilliárd forintos kormányzati elvonás ellenére képesek olyan, akár évtizedes problémákat megoldani, amelyet az előző, kormánypárti kurzusok nem tudtak.

„Felmondtuk a túlárazott szerződéseket, véget vetettünk az országszerte ismert urambátyám világnak, hogy helyette valóban az számítson, ki képes többet tenni a városért, a helyiekért.

Tegyünk együtt közösen Magyarországért, s benne közös otthonunkért: a Dunakanyarért, a Galga- és az Ipolymentéért” – írja.

Várja a támogatók aláírását, hogy ő indulhasson az ellenzék közös jelöltjeként Pest megye 4-es számú választókerületében! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments