Dobtábor Vácott hátrányos helyzetű gyerekeknek

dobtabor_520Esélyegyenlőségi pályázatot hirdet a Magyar Jazz Szövetség, amelynek keretében négy hátrányos helyzetű, az ütőhangszerek iránt érdeklődő 18 év alatti fiatal tanulhat profi zenészektől a váci DobMánia Táborban.

Jelentkezni a dobmaniatabor@gmail.com címen lehet május 31-ig. A Magyar Jazz Szövetség által felajánlott lehetőség magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést és az összes szakmai programot. A pályázati feltételek legfontosabb pontjai – a szociális helyzet mellett – a tehetség, a szorgalom és az elszántság – közölték a szervezők az MTI-vel.


A zenei tábor július 8. és 13. között 25 dobfelszereléssel, 6 dobtanárral, 5 workshoppal és koncertekkel várja a fiatal dobosokat, akik dzsesszdobot, világzenét és hangszertörténetet is tanulnak az egyhetes kurzuson.

A tanári kar Bordás József művészeti vezetése mellett olyan szakemberekből áll, mint Bágyi Balázs, Korompay Zsolt, Martonosi György, Kármán Sándor, Perger "Gustavito" István, Borlai Gergő, valamint Takáts Tamás (Karthago, Takáts Tamás Dirty Blues Band) és Abebe "Bebe" Dániel (Back II Black) énekesek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

"A cél olyan hátrányos helyzetű, de kiemelkedő tehetségű fiataloknak segíteni, akik családi, szociális, anyagi és/vagy társadalmi helyzetük miatt nem engedhetik meg maguknak a tanulást, tehetséggondozást egy nyári tábor keretében" – áll a közleményben. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments