Állva tapsoltak a szurkolók, bent maradt a Vác FC!

Vác FC utolsó hazai meccse a Szigetszentmiklós ellen-700Felállva tapsoltak a szurkolók a Vác FC-nek az NB II tavaszi szezonjának utolsó fordulójában, a Szigetszentmiklós elleni mérkőzés utolsó perceiben. A 4–0-s váci győzelem azt jelentette, hogy a mieink megmenekültek a kieséstől és ez igazán nagy szó annak tükrében, hogy igencsak hányattatott bajnoki idényt zárunk hamarosan, amelynek őszi szakaszában mindössze 12 pontot sikerült szerezni.

A tavaszi 19 pont (amely összességében már 33) azonban azt jelenti, hogy az utolsó forduló, a Budaörs elleni (Csákváron rendezendő) idegenbeli meccs eredményétől függetlenül a Vác bent maradt az NB II-ben!

Központi Gyógyszertár Vác

Az SZTK elleni találkozó egésze a Vácról szólt, a csapat rég nem látott, remek futballal rukkolt ki, már 35 perc játék után három góllal vezetett, és végre nem azon kellett izgulni, hogy a védelem, vagy kapusunk milyen hibát követ el. A háromgólos előny birtokában a közönség már „csak” azon bosszankodott, hogy miért nem lövünk még több gólt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Aztán ez az óhaj is meghallgatásra talált, hiszen Zsolnai Richárd távoli szabadrúgásgólja, Tóth Gergely és Tóth Barnabás lesipuskás találata után a hajrában Sipeki István is betalált (átemelős gólja élményszámba ment), így remekül szórakoztak a drukkerek – a sajnos jó ideig – utolsó hazai meccsen.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a szigetszentmiklósiak a mérkőzés előtt két nappal tudták meg, hogy nem kapták meg az NB II-es licencet, így úgy érkeztek Vácra, hogy a meccs eredményétől függetlenül már biztosan a harmadosztályban folytatják. Ez persze nem von le semmit a mieink érdemeiből, és az a közel 700 néző, aki a nagy melegben kijött a váci stadionba, remekül szórakozott. Ők a végén felállva tapsoltak – meghatóra, érzelemdúsra sikeredett a Vác utolsó hazai találkozója.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

–  Kevesen hittek abban, hogy bent maradhatunk, de óriási munkát végeztek a srácok – értékelt a meccs után Nagy Tibor, az együttes vezetőedzője. – Jó volt látni, hogy újra ennyi ember van kint a stadionban, igazi futballhangulatban játszhattunk! Köszönöm a vezetőségnek, a játékosoknak, a stábtagoknak és az utánpótlás-egyesületnek is az egész éves segítséget. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments