Aszfaltozás a 12-es úton, pályafelújítás a vasúton

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Folytatódnak a felújítási munkák úton és vasúton a térségben. Jó hír, hogy elkezdődött a Nagymarosra vezető 12-es út rendbe tétele is, ezt most közölték az illetékesek hivatalosan. Az építkezés miatt félpályás útlezárás lesz.

A Magyar Közút Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a 12 sz. Vác – Szob főút 0+025 – 0+355 km szelvények közti útszakaszán (Vác és Verőce települések között) az aszfalt kopóréteg nagyfelületű felújítása ütemterv szerint szeptember 7. és 13. között zajlik, félpályás, váltakozó irányú, ideiglenes forgalomkorlátozás kiépítése és jelzőőrös forgalomirányítás mellett.

A felújítási munka pontos megkezdésének, illetve befejezésének időpontjáról a www.utinform.hu elérhetőségen tájékozódhatnak.

Dolgoznak a vasutasok is. A Dunakanyar vonalán, Nagymaros és Szob között szeptember 9-től 10-ig, és 16-tól 17-ig pályafelújítást végeznek. A Budapest–Szob vonalon ezért módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

A menetrendben meghirdetettektől eltérően a Budapest-Nyugatiból 7:41-kor, 8:41-kor, 9:41-kor és 10:41-kor induló személyvonatok Szob helyett csak Nagymaros állomásig közlekednek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments