SZÍNHÁZ: Minden, ami szem-szájnak ingere

VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ (Fehérvári Fruzsina) Februárban újra kapcsolt akcióval várja vendégeit a Váci Dunakanyar Színház és a Rubra Art Lounge Étterem. A tavalyi évben már kétszer is hirdettek meg hasonló kedvezményt, melyet a nagy sikerre való tekintettel a február 16-i Művészet című előadáshoz kötve megismételnek.

A Váci Dunakanyar Színház vígjátéka már önmagában is kitűnő program. A magyar származású Yasmina Reza Művészet című darabja, amely a világ és Európa színpadain is hatalmas sikernek örvend, finom humorral és mesteri érzékenységgel tárja fel egy jól ismert viszonyrendszernek, a baráti háromszögnek ingoványos talaját.

Serge (Csórics Balázs), a befutott orvos, engedve új szenvedélyének, egy kortárs festményre tesz szert, s bár egy vagyonba került, kétely nélkül és büszkén hívja át barátait, hogy szemügyre vegyék a képzőművészeti csoda vitathatatlan értékeit: „egyhatvanszor egyhúsz, fehér alapon haránt irányú, vékony, fehér pászmák”.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Marc (Kis Domonkos Márk) döbbenten áll, véleményét képtelen magában tartani, és kifakad. Yvan (Karalyos Gábor) pedig választhat, hogy kinek az oldalára áll ebben a parádés esztétikai konfliktusban, amelynek a végére az is kiderül, hogy miként alakul a barátság sorsa.

Kitűnő színészek, vicces szituációk garantálják a felhőtlen szórakozást. Ráadásul most nem csak a színház, hanem a gasztronómia kedvelői is hódolhatnak szenvedélyüknek, a Rubra Étteremben ugyanis az ízletes ételeken kívül most a kultúra és a művészet is szerepel az étlapon.

A kedvezmény kétféleképpen is igénybe vehető. A február 16-i Művészet című előadásra vett jegy felmutatói a Rubra Art Lounge étteremben 20 százalék kedvezményt kapnak a február 16-i fogyasztásból.

Illetve február 9. és 16. között a Rubra Art Lounge étteremben fogyasztók – a színház jegypénztárában a blokkot felmutatva – 20 százalék kedvezményt kapnak a február 16-i Művészet című előadás árából. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elkészült a Vác Városért Választási Egyesület kompenzációs litája

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments