VÁLASZTÁS: A Mi Hazánk jelöltjeinek elképzelései

Folytatta jelöltbemutató sajtótájékoztatóit a Mi Hazánk Mozgalom. A deákvári KRESZ-parkban megtartott rendezvényen hárman: Kojnok Mercédesz, Székesi Marcell és Jónás Sándor ismertette programját.

Kojnok Mercédesz a 10. választókörzetben indul, még tanul, de napi szinten tartja a kapcsolatokat a helyiekkel. A sejcei részen kiemelten fontosnak tartja, hogy helyben is megteremtsék a háziorvosi ellátását és javuljon az utak minősége. Az iskolák és óvodák kiemelt támogatása is fontos. Bejelentette: megválasztása esetén három havi tiszteletdíját a Radnóti iskola rászoruló diákjainak ajánlja fel.

Székesi Marcell a 9. választókörzetben indul, s egy öt pontos programtervet dolgozott ki. Ebben kiemelten szerepel egy kutyafuttató létesítése és egy kulturális közösségi központ megteremtése. Emellett fontosnak tartja a közbiztonság erősítését és a környezet védelmének ügyét is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Várják a jelentkezőket a nyári művészeti táborba

Jónás Sándor a 8. választókörzetben száll ringbe a voksokért. Jelenleg a bűnmegelőzés területén tevékenykedik. Megválasztása esetén kiemelt figyelmet fordítana a „hulladékkáosz” megszüntetésére és tisztább környezeti kép kialakítására, az óvodai és iskolai fejlesztésekre, az utak rendbetételére, a parkok és játszóterek korszerűsítésére és az orvosi rendelők fejlesztésére.

Bemutatkozott a Mi Hazánk Mozgalom színeiben induló Sulyán Gergő is, aki a 4. számú választókörzetben indul. Szerinte a város tisztasága sok kívánni valót hagy maga után, a rend fenntartására már iskolás korban nevelni kell a gyermekeket. A játszótereket is jobban karban kellene tartani. Vannak a városban üresen álló telkek, mint például a volt vágóhíd területe, amelyek sorsát rendezni kell. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!