Nyílt nap a Shape infra- és masszázs Szalonban: eddig 100 vendégnél, 420 leadott kilogramm és 600 centiméter fogyás

A Shape Infra- és Masszázs Szalonunkat négy hónapja nyitottuk, és elmondhatjuk, nagyon sikeres és nagyon népszerű. Várunk a nyílt hétvégén május 29-30-án (8-15 óráig), ahol mindent megnézhetsz és ki is próbálhatsz.

Az infra gépeket és a body rollert is, a saját bőrödön tapasztalhatod meg hatásukat. Tizenöt perces masszázs bemutatók is lesznek, ahol Létai Ibolya masszőr beavat minket a különböző masszázstechnikákba. Köpöly, nyirok- és zsírégető masszázs, rehabilitációs és kényeztető kezelések. Tűpárna, nyirokcsizma, döngölő pisztoly, skalp stimuláló, arc kényeztetése és simító arc nyirokmasszázs, nem csak hölgyeknek!

100 vendégnél, 420 leadott kilogramm és 600 centiméter fogyás a testen. Ez a mi garanciánk és a referenciáink. A számok magukért beszélnek.

Persze nem mondom, hogy egyszerű, mert fél óra kemény izzasztó edzés az ára, és az előtte lévő body rollerrel felszakítjuk a beépült zsírszöveteket. Kellemes roller masszázs után jöhet a zsákba való fél óra izzadás ellipszis tréneren vagy biciklin (kombinálható is) az infra alagút alatt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

A célunk megkönnyíteni ebben a nehéz helyzetben az életünket és a lelkünket. De csak akkor tudunk boldogok lenni, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ehhez pedig az is kell, hogy a súlyunkat visszanyerjük, ha pedig valami problémánk van, lehetőleg gyógyszer nélkül, masszázzsal megoldani.

Remélem sokan jöttök és találkozunk is személyesen a szalonban. Addig is bármilyen kérdésetek lenne vagy esetleg szeretnétek modellnek jönni a masszázshoz nyugodtan üzenjetek, vagy hívjatok.

Olyan jó látni, ahogy megindul a fogyás, szinte újjászületnek a vendégek. Fogjuk a kezed végig, hiszen mindenféle étkezési tanáccsal is ellátunk. Egy csapat vagyunk, hiszen minden nőnek és férfinak, ha felszedett nem kívánt kilogrammokat, zavarja és tenni szeretne ellene, akkor most már nincsen több kifogás! Itt vagyunk, hogy segíthessünk. Nálunk, ha születésnapod van a vendégünk vagy egy edzésre, mert megérdemled! (Szabó Szilvia) (x)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments