Több, mint 50 ezer szavazat: Vácon is lesz okos zebra

Rengetegen szavaztak, hogy Vácon is legyen okos zebra, de végül Ózd után a második helyet szerezte meg városunk a versenyben. Végül azonban a felajánlók úgy döntöttek, hogy nálunk is átalakításra kerül a Földváry téri gyalogátkelőhely.

„Idén tavasszal a Generali és a Pearl Enterprises Kft közösségimédia-oldalon meghirdetett versenyt indított, melyben a lakosság véleményét kérve keresték az ország legveszélyesebb zebráját. A hétvégén lezárult verseny során a résztvevők összesen 200.758 szavazatot adtak le, a legtöbb voksot az ózdi Munkás úti zebra, valamint a váci Vác-Alsóváros Földváry téri gyalogátkelő kapta.

A nagyszámú szavazatok okán a Pearl Enterprises Kft. végül úgy döntött, hogy második helyen végzett városnak felajánlja, hogy saját költségén átalakítja az ő gyalogos átkelőhelyüket is. Így a Generali és a Pearl Enterprises Kft. jóvoltából végül mindkét város legveszélyesebb zebrája okossá válik majd. A kivitelezések a tervek szerint ez év végéig valósulnak meg” – írja az orszagzebraja.solarway.hu honlap. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments