Váciak reszkessetek: leigazolta Vinczét a miniszterelnökség (?) futsalcsapata

Egyéves szerződést kötött Vincze Ottó korábbi 11-szeres magyar válogatott labdarúgóval a miniszterelnökség futsalcsapata, a Dunakeszi Kinizsi, amely az előző szezonban ezüstérmet nyert az NB II-ben. Csak emlékeztetőül: a dunakeszieket a Váci Szuperinfó csapata előzte meg, ám aranyérmes gárdánk anyagi okok miatt nem vállalta az első osztályban való indulást.

A 38. születésnapját augusztus végén ünneplő futballista a Ferencváros, a Győr, a Zalaegerszeg és a Vasas mellett a svájci Sionban, valamint a német Waldhof Mannheimben és Energie Cottbusban is játszott.

 „Örülök, hogy újra a labda közelében lehetek. Kiváló csapatba kerülök, célom a továbbiakban is az, hogy a legjobb legyek a legjobbak között” – idézte a klub közleménye Vinczét.

A főleg a miniszterelnökség munkatársaiból álló együttes olyan korábbi kiváló nagypályás labdarúgókkal egészül ki, mint Horváth Ferenc, Lőw Zsolt és Tóth Iván. A csapatban játszik Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár is. A Dunakeszi Kinizsi futsal-szakosztályának élére új vezető került Molnár Péter, korábbi győri sportigazgató személyében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ünnepi hangulat különleges szivárvánnyal a váci Kossuth téren

A klub közleményében az áll, a csapat célja Vincze Ottó érkezésével egyértelmű:  „megismételni a tavalyi nagyszerű eredményt és újra érmet nyerni a bajnokság végén.”

Az MTI által publikált hír máris vihart kavart. Nincs, nem volt, és nem is lesz semmiféle futballcsapata a Miniszterelnökségnek, minden bizonnyal valamilyen félreértés folytán jelenhettek meg hírek ezzel kapcsolatban – írta az MTI-hez eljuttatott pénteki közleményében Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. A Miniszterelnökség dolgozói közül sokan sportolnak valahol, ami nagyon helyes, de a munkát soha nem keverik össze a szórakozással – hangsúlyozta Lázár János, rögzítve, hogy a Miniszterelnökség semmilyen sport- vagy szabadidőklubhoz sem a nevét, sem az adófizetők pénzét nem adja, „ezért téves és kerülendő minden ezzel kapcsolatos megnyilvánulás”. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments