Harminc év vár a mosolygó erőszakolóra

N.SándorBilincsbe verve, mosolyogva sétált be a bíróságra N. Sándor (23). A fiatalembert azzal gyanúsítják: nőket támadott meg, hogy megerőszakolja őket. Sándor részletesen nyilatkozott a Blikknek, ám ezt néhány óra múlva visszavonta, így nem idézhették az interjút. Miközben ült a bíróság folyosóján, szolidan kacarászott, közben pedig azt bizonygatta, hogy ártatlan. N. Sándort zsenge kora ellenére számtalanszor lecsukták már, ő maga sem tudja pontosan, hányszor.

Saját bevallása szerint tizennégy évesen kapta első elzárását, 2012. szeptember 21-én szabadult legutóbbi, hat év hosszú börtönbüntetéséből. Úgy tudjuk, akkor tizennégy rendbeli rablás miatt ítélték el.

A férfit most azzal gyanúsítják, hogy március 4-én Dunakeszin leszólított egy vonathoz siető nőt, majd megfenyegette, és megpróbálta megerőszakolni. A fiatal nő azonban ellenállt. N. egy csavarhúzóval többször combon szúrta, sőt meg is harapta az áldozatát. A lány életét csak a szerencse mentette meg, a döfés pár centivel kerülte el a combartériát. A férfi elvette áldozatának táskáját, majd elmenekült.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Elkezdődtek a munkálatok a Damjanich térnél

A rendőrség még egy támadással meggyanúsította N.-t. Másnap ugyanis a fiatalember a gyanú szerint túszul ejtett egy a kerékpárúton futó nőt Sződön. Úgy tudjuk, áldozatát késsel sakkban tartva lekényszerítette a Dunához, majd itt megerőszakolta, és órák múlva engedte csak szabadon.

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen, két óra múlva a a csörögi vasútállomáson kapták el. A hvg.hu információi szerint a nő egy az Országos Rendőr-főkapitányságon dolgozó rendőr felesége.

A férfi egyébként – legalábbis ő ezt mondta – vonattal utazgatott az elmúlt napokban Budapest és Csörög között, a vasútállomások mellett szemelte ki a nőket. A nyomozók vizsgálják, összefüggésbe hozható-e a férfi két hasonló támadással.

– Szeptembertől a gyerek ki sem mozdult a lakásból, most is csak egy hete ment el – mondta Sándor egyik hozzátartozója, aki nem hiszi, hogy a fiatalember nőket erőszakolt volna, hiszen ahogy mondta, van barátnője.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Vácott is érezni lehetett a hajnali hevesi földrengést

Javítóban is volt, meg börtönben is, rossz gyerek volt, de állítja, ez azért is lehetett, mert az édesanyját megrázta az áram, amikor hat hónapos terhes volt vele.

A fiatalember az alkoholt sem vetette meg: úgy tudjuk, vénásan adta be magának a tömény szeszt, hogy gyorsabban hasson, azonban amikor elkapták, „tiszta volt”. Sándor arcára valószínűleg majd akkor fagy rá a mosoly, amikor megtudja az ítéletét: a három csapás törvénye alapján 30 évet is kaphat. (blikk.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!